Nepal (Tanska Seed Development)

Nyhed

Størrelse: lille - medium

Afkast: Medium

Flere detaljer

50,00 DKK

Yderligere information

Det vides ikke om den virkelig stammer fra Nepal, men den må være kommet til Danmark før 1978, for det var omkring det tidspunk, at Tanska fik nogle frø og begyndte at dyrke dem.
Han fik desværre ikke noget sikker info med da han fik dem (ellers har han glemt det), bortset fra at den pusher han fik dem af sagde de var fra Nepal, men da han selv har dyrket den siden (dog ikke helt hvert år), er de sikre på at den har ca. 30 år på bagen i Danmark.


Nepal er en veltilpasset og tidlig sort, god til udendørs i Danmark. De bliver færdige i løbet af september, og af og til tidligere.
Her i landet finder man sjældent mug i dem (dog ikke umuligt), og de har fået gode rapporter også fra dyrkere længere nordpå, om at de er meget mug resistente.
Planterne er ofte meget bladede, men der findes også meget fine phenoer i blandt, der har en fin ”bud to leaf ratio”. 


Røgen er også forskellig fra plante til plante, de fleste kan betegnes som ”almindelig dansk pot”, men der er pæne chancer for at få noget bedre ud af disse. Sorten er klart sativa domineret, også når man taler effekt.
Nepal har desuden gode krydsningsegenskaber, især hvis man vil avle en udendørs sort. I et kryds med Nepal og f.eks. en potent indendørs sort, tilfører Nepal en masse resistens og tidlighed (som TSD gjorde med Nepal x Hindu kush).

Kunder, der købte denne vare, købte også