Handels betingelser

Alder

Hvis du skal handle hos CannaSeeds skal du være minimum 18 år.

Fortrydelsesret

Når du handler på nettet i Danmark eller EU har du som standart 14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. Hvis du vælger at benytte din fortrydelsesret på den 14 dag efter modtagelsen af varen, så har du yderligere 14 dage til at returnere varen til sælgeren. Vælger du at benytte din fortrydelsesret kan du få hele beløbet refunderet. 

Varen skal returneres i original indpakning, er varen eller indpakningen beskadiget vil du som kunde ikke kunne få en fuld refundering. 
Det er kundens eget ansvar at sende varen tilbage til sælger, og kunden betaler selv for forsendelsen til sælgeren.

Reklamation

Vores frø sælges udelukkende som samlerobjekter. Dette betyder at vi ikke yder erstatning på frø som ikke lever op til frøproducenternes beskrivelser.

Ulovligheder & Opfordring

Når du køber cannabis frø hos CannaSeeds må du under ingen omstændigheder bruge frøene til at begå nogen former for ulovligheder. Frøene bliver solgt som samlerobjekter.

Du må ikke opfordre andre til at begå ulovligheder set i forhold til vores varer. Vi vil ikke stå inde for, eller blive stillet til regnskab for, de ulovligheder du måske kunne finde på at begå. 

Personlige oplysninger

CannaSeeds.dk indsamler oplysninger til statistik og forbedring af hjemmesiden, samt vurdering af brugen af diverse sider. 

Ifølge dansk lovgivning skal virksomheder gemme kunde oplysninger i op til 5 år. Oplysninger om kunder vil dog aldrig blive videregivet medmindre loven foreskriver det.

Betaling

Hos CannaSeeds kan du betale med bankoverførsel. Bankoplysningerne bliver sendt til dig på din email. 

Det er også muligt at sende kontanter i en konvolut. Vi anbefaler dog at man sender brevet som registreret brev(rekommenderet), da vi ikke yder erstatning for ikke modtagne breve. Det er derfor smart at kunne tracke sit brev hele vejen. 

Adressen du skal sende til er: 

Sebastian S
Vejlesøparken 1-101
2840, Holte 
Danmark

Vi har også ansøgt om at få betalingskort, og de betalingskort vi har ansøgt om at få er:

  • Dankort
  • Visa Dankort
  • Visa Electron
  • Mastercard
  • Maestro Card
  • JCB

Firma Adresse

Sebastian S
Vejlesøparken 1-101
2840, Holte 
Danmark
CVR: 33617372
Email: Cannafroe@gmail.com
Telefon: +45 61 51 50 21