De bedste skunk frø

Hos cannaseeds sælger vi de bedste skunkfrø. Vi har i mange år solgt og købt billige skunk frø, så du som forbruger får mest for pengene. Vi fører ofte sorter som er engangs sorter, så derfor kan det betale sig at undersøge vores udvalg jævnligt, da sorterner ikke altid kommer til salg igen.

Skunk sorter

Lige nu fører vi bland andet Paulos Slippers Kush, som er skabt af frø firmaet Derg Corra Collective, og som i følge avleren selv hører til i toppen af skunksorter.
Er du mere til sativa domineret skunk sorter skulle du prøve Nigerian Landrace, som er en ren sativa fra Nigeria. Nigerian Landrace er nogen af de bedste skunk frø vi har på lager og som er sativadominerede. Sorten har den klassiske sativa effekt med en citrus duft, er du interesseret? Læs mere her.

Vi har altid mange forskellige skunk frø til salg, og hvis du ikke ved hvad du skal vælge, så kan du prøve at kigge i vores kategori af indendørs frø. Det er primært skunk frø vi fører i denne kategori.

Andre sorter

Er du interesseret i andre sorter, så har vi formentlig det du skal bruge. Vi har både indendørs, udendørs, autoblomstrende, feminiseret og semi autoblomstrende sorter. Så hvis du ikke kun skal bruge indendørs skunk frø, så kan vi sikkert hjælpe dig, find en passende kategori og så skal du nok finde nogle produkter som fanger din interesse.

Køb megapakker

Er du interesseret i at købe minimum 50 skunk frø fra en sort, så kan det være du skal prøve vores nye underside CannaSeeds Bulk. Her sælger vi kun pakker af minimum 50 frø pr pakke, til gengæld får du dem til ennu billigere pris, da vi belønner dig for at købe større mængder.

Kontakt os

Er du i tvivl om noget, så kan du kontakte os igennem vores kontakt formular her, men du kan også skrive direkte til vores email: info@cannaseeds.dkIndendørs Frø

indendørs skunk frø

Udendørs Frø

udendørs skunk frø

Feminiserede Frø

feminiserede skunk frø