Pakistan Chitral Kush Femi (ACE seeds)

Nyhed

Gener: 100% indica landrace fra Chitral, pakistani Hindu Kush
Type: 100% Indica
THC: 8-12%
CBD: Op til 2%
Blomstringstid indendørs: 8-9 uger
Afkast: Middel
Breddegrader: 0º-50º
Insekt resistens: Høj

Duft: Stor variation i en palette af søde, runde og gennemtrængende dufte. Derudover kan aromaer af karamel, jordbær og brombær tyggegummi.

Flere detaljer

350,00 DKK

Yderligere information

Chitral er meget udbredt i cannabis verdenen, hvor den er kendt som en af de sorter der producere den bedste Pakistanske hash. Cannaseeds tilbyder igennem ACE seeds en variation af Pakistan Chitral linien som er en ren Kush, og som er blevet avlet på siden midten af 90'erne af Cannabiogen.

Denne indica sort er en eksplosion af farver, smage og dufte, men som dog indeholder 2 hoved fænotyper. Den ene fænotype er grøn alt imens den anden fænotype er meget farverig. Begge fænotyper producerer planter med høj tilpasningsevne, kort blomstringstid og masser af krystaller i blomsterne.

Pakistan Chitral Kush er en af de rene indica sorter som modnes uden de store problemer, selv under regnfulde forhold. En god sort for både indica elskere samt avlere. 

Med til hver pakke købt fra Ace Seeds medfølger 2 frø af sorten Oldtimers Haze regular. Se Oldtimers Haze

OBS: Vær opmærksom på at disse frø sælges på vegne af ACE seeds. Derfor skal alle klager henvendes til ACE seeds. For din egen skyld opfordrer vi dig til at læse ACE Seeds FAQ omkring returnering og refundering - Returnering og refundering