Lebanese regular (ACE seeds)

Nyhed

Gener: Tredje generation Lebanese
Type:  100% Sativa
THC: 0,5-8%
CBD: 6-17%
Blomstringstid indendørs: 9-11 uger
Afkast: Middel - Højt
Breddegrader: 0º-50º
Insekt resistens: Middel - Høj

Duft: sød og med blomster toner, under tørring/curring tilegner sorten sig toner af mango. Smagen er træ, sød og sur toner.

Flere detaljer

Advarsel: Sidste enheder på lager!

190,00 DKK

Yderligere information

Efter mere end 10 års avlsarbejde og intens selektering præsenterer ACE seeds den klassiske Lebanese sativa. Lebanese er en traditionel sort som er god til at lave hash på. Sorten er kendt og elsket for sin evne til at levere blond og rød Lebanesisk hash.

Lebanese leverer meget ensartede fænoer, og sorten vokser kraftigt og virilt. Lebanese er en 100% ren sativa, og er tilpasset varme og tørre områder. Blomstringstiden er relativ hurtig for en ren sativa med 9-11 ugers blomstring. Lebanese har autoblomstrende egenskaber, og har tendens til at begynde blomstring cirka 1,5 måned efter spiring.

Denne sort producerer foxtailed skud, som akkumuleres til en stor cola(et stort topskud). Laver man hash på denne sort vil smagen minde om marokkansk hash.

Effekten af sorten er ren, og man bliver opstemt og bahageligt til mode. Effekten varer ikke ved i alt for lang tid, og sorten har gode medicinske egenskaber grundet det høje indhold af CBD som ligger i mellem 6-17%. 

Med til hver pakke købt fra Ace Seeds medfølger 2 frø af sorten Oldtimers Haze regular. Se Oldtimers Haze

OBS: Vær opmærksom på at disse frø sælges på vegne af ACE seeds. Derfor skal alle klager henvendes til ACE seeds. For din egen skyld opfordrer vi dig til at læse ACE Seeds FAQ omkring returnering og refundering - Returnering og refundering

Kunder, der købte denne vare, købte også