Auto Malawi x NL Femi (ACE seeds)

Nyhed

Gener: Old Killer Malawi x Autoblomstrende Northern Light
Type: 50/50 Sativa/Indica
THC: 15%
CBD: Mindre end 1%
Blomstringstid indendørs: 8-10 uger
Afkast: Højt
Breddegrader: 0º-55º
Insekt resistens: Høj

Duft: aroma af jordbær youghurt og frugtjuice (Ananas, pære, fersken). Nogle planter dufter mere af træ. Smagen er sød, og præget af ren THC. Smagen er hen af cereal med honning.

Flere detaljer

Varen er desværre ikke på lager i øjeblikket

300,00 DKK

Yderligere information

Vi præsenterer ACE seeds' første 100% autoblomstrende sort: Auto Malawi x Northern Lights.

Sativa/indica hybrid med fremragende vækst og struktur. Sorten producerer en stor main cola(langt topskud), og stærke sidegrene fyldt med store krystalfyldte skud. Væksten og kvaliteten vil overraske selv de mest erfarne auto dyrkere.

Den første generation af denne sort leverer 3 fænotyper. Den første er mere indica domineret og blomstrer færdig på blot 8 uger, og giver et medium afkast. Den anden fænotype, som er den mest potente har en blomstringstid på cirka 9,5 uger, leverer et stort afkast, samt en masse krystaller på skuddene. Derudover har den en fremragende bud/leaf ratio. Den tredje og sidste fænotype er en ren sativa, hvilket tillader at man kan opleve en næsten ren afrikansk landrace i en autoblomstrende sort. Der findes stort set ikke nogen rene sativa sorter indenfor den autoblomstrende verden hvilket gør denne fænotype unik. Den tredje fænotype har en blomstringstid på cirka 10 uger.


Denne autoblomstrende sort begynder at blomstre 4-5 uger efter at den er spiret, og er som alle andre autoblomstrende sorter betyder antallet af lys timer ikke noget i forhold til hvornår blomstringen starter.

Med til hver pakke købt fra Ace Seeds medfølger 2 frø af sorten Oldtimers Haze regular. Se Oldtimers Haze

OBS: Vær opmærksom på at disse frø sælges på vegne af ACE seeds. Derfor skal alle klager henvendes til ACE seeds. For din egen skyld opfordrer vi dig til at læse ACE Seeds FAQ omkring returnering og refundering - Returnering og refundering

Kunder, der købte denne vare, købte også